Kan vi be om en julegave også i år?

I sommer skrev vi i Gateposten at vi lever i en spesiell tid, og det samme budskapet må vi dessverre gjenta også nå som vi er i adventstiden og forbereder oss på en annerledes julefeiring.  Vi vil først og fremst takke alle dere som har vært med oss dette året, og ber om at dere blir med også i 2021.

Uten støtten fra dere, enten gjennom fadderordningen eller ved å bidra til det øvrige arbeidet ved våre barne- og ungdomshjem og kontaktsenter, hadde ikke dette vært mulig. For hver hundrelapp som kommer inn i gaver til arbeidet går 95,- kroner direkte til Etiopia. Den siste femkroningen dekker administrative utgifter i Norge. Alt arbeid i Norge er basert på dugnad. Vi trenger en god julegave for å sikre fortsatt drift av skoler og sentra i Etiopia også i 2021. Vi lever i en krevende tid, både her i landet og spesielt i Etiopia der både intern uro og Covid-19 er reelle trusler. Midt opp i dette takker vi hver enkelt av dere som vil bidra i arbeidet.

Husk at gaver til Gatefolket gir rett til skattefradrag.
Som dere vil se av en annen artikkel gjennomfører vi i siste uke av november også en digital utlodning. Om dere ønsker å støtte opp om arbeidet ved å ta lodd, er vi takknemlig for det. Ved å benytte vårt bankgiro for en julegave slipper vi gebyret på to prosent som automatisk trekkes av VIPPS-kontoen vår.

Takk for din julegave til Gatefolket: Konto 1080.21.24444 eller VIPPS 16422
Din gave utgjør en stor forskjell for de vi sammen ønsker å gi utdanning og et verdig liv.  Midt i en alvorlig krise ønsker vi hverandre en riktig god jul, og ber om at alt vil bli bra i løpet av 2021.
På vegne av styret i Gatefolket, Odd Borgestrand, leder