Juniutgaven av Gateposten er her

6.06.13: Juniutgaven av Gatefolkets kontaktblad Gateposten er nå klar.

Den legges ut her på nettsiden i elektronisk utgave, og er sendt i posten til dere som har fadderbarn eller  tidligere har støttet prosjektet vårt med gaver. Alle dere andre kan laste ned Gateposten (se under) og dere kan også laste ned giro dersom dere ønsker å støtte vårt arbeid videre.

I denne utgaven av Gateposten kan du lese om vårt nye samarbeid med Jentene på Kyststien,et arrangement som samlet 2.200 kvinnelige deltakere i en turmarsj i Vestfold første lørdagen i juni. Arrangørene vil gjerne søtte opp om vårt prosjekt og spesielt være med i fadderordningen.

Vi forteller om navneendringen av vår støtteforening. Nå heter vi Gatefolket, og vi gir litt bakgrunn for navneendring og prosjektet vårt.

Videre møter du flere personer som brenner for prosjektet. En av disse er Carina Elisabeth Pettersen som startet egen strikkegruppe på Facebook for gatebarna. Vi møter Asnake som er ansvarlig for å holde oss oppdatert om alle våre fadderbarn i Addis Abeba. Vi presenterer også den nye lederen av Kontaktsenteret vårt i Addis Abeba, Michael Nigussie.

Vi gir deg også full informasjon om vårt budsjett for 2013, et budsjett vi bare kan nå ved at alle faddere betaler 1000 kroner for sitt fadderbarn og at andre bidrar med frivillige gaver. Vi ønsker dere alle en riktig god sommer og håper dere sender varme tanker til alle barn som ønsker å begynne på skole eller få seg et meningsfylt arbeid.  Det er dette vi jobber for i Gatefolket.

Meld deg på nyhetsbrev 

Vi vil veldig gjerne holde god kontakt med alle som støtter oss, og derfor ber vi om at du som bruker nettet melder deg på vårt  nyhetsbrev. På forsiden, oppe i høyre hjørne ser du boksen for påmelding til nyhetsbrev.

Dersom du er på Facebook kan du også søke opp Gatefolket der og trykke liker.

GATEPOSTEN juni 2013

følgebrev med giro gateposten 2-2013