Jubileumskonsert flyttes til 29.mai 2021

Den store jubileumskonserten med sanger av sangevangelistene Curt & Roland i Sarpsborg scene må flyttes nok en gang grunnet usikkerheten rundt korona-situasjonen. Ny dato for konserten blir 29.mai 2021. Alle som har kjøpt billetter til den utsolgte konserten vil bli kontaktet.

Deltakere under jubileumskonserten i Sarpsborg er Roland Lundgren, Niclas Petersen, Trygve Skaug, Hanna & Alexandra. Joar Kristiansen i Sarpsborg, som er initiativtaker til konserten, beklager at konserten nok en gang må flyttes.

-Det nytter ikke i år, fordi 1-meter-regelen gjør at man kun kan ta imot maks 275 i konsertsalen, der det til vanlig er plass til 540. Dessuten er reglene mellom Norge og Sverige uforutsigbare for tiden.
Sammen med Ticket og Sarpsborg Scene vil jeg gå ut til alle som har kjøpt billett til 7/11 i år med beskjed om ny dato: 29/5 2021. Det blir samme opplegg som tidligere med private arrangementer og mulighet for overnatting for tilreisende.

Quality Hotell og Badeland i Sarpsborg har spesialtilbud helgen 28.-30.mai 2021. Ta kontakt og oppgi «Curt & Roland». På hotellet bor hele familien til Curt & Roland, forteller Kristiansen.
Han håper alle som har kjøpt billett blir med også på den nye datoen. Kanskje er det noen langveisfarende som blir glade, for flere syns november er en mørk tid å kjøre bil så langt, sier han videre!

Gatebarntreff
Styret i Gatefolket setter stor pris på det store arbeidet Kristiansen og hans medspillere i Sarpsborg har lagt ned med tanke på konserten til inntekt for gatebarn arbeidet i Etiopia.
Dersom det er lag eller foreninger som ønsker besøk av oss i Gatefolket med tanke på et «gatebarn-treff» vil vi gjøre vårt beste for å delta. Ta derfor kontakt med styreleder Odd Borgestrand gjennom epost: post@gatefolket.no eller telefon 90 62 00 28, slik at vi i løpet av høsten og vinteren kan organisere noen samlinger rundt om i landet.