Her er sommerens Gateposten

En ny utgave av vårt kontaktblad, Gateposten, er nå på vei ut til alle våre faddere og givere. Sammen med bladet kommer også en faktura til alle faddere, mens givere får et følgebrev der vi frimodig ber om en sommergave til prosjektet vårt. Årets budsjett er på 1,2 millioner kroner!

Nå som vi går sommeren i møte er det fint om alle faddere betaler inn årsavgiften før blad og giro legges bort. Det vil spare oss for mye ekstraarbeid. Styret i Gatefolket har sett seg nødt til å øke årsavgiften for fadderbarn fra 1.100 til 1.300 kroner for kommende skoleår.  Årsaken til dette er sterk prisvekst og inflasjon i Etiopia de siste årene.
Vi håper og tror at alle våre faddere vil bli med oss videre til tross for denne økningen. Vi håper også alle ser verdien og gleden av å ta ansvar for et barn ved våre skoler i Etiopia.

Bli med til Etiopia
Det er blitt en skrivefeil i Gateposten. Riktig dato  for turen er fredag 12. oktober til søndag 21.oktober
I denne utgaven av Gateposten blir våre støttespillere invitert til å bli med på en opplevelsesreise til Etiopia i perioden 12.-21.oktober, til en pris som er godt under halvparten av hva kommersielle aktører tilbyr for en reise til Etiopia. Vi har satt en maksimumsgrense på 20 deltakere på årets tur, og her gjelder «førstemann til mølla-prinsippet». Bladet inneholder fullt program og prisoversikt.

Årsmelding
Vi har også lagt ut de viktigste punktene i årsmeldingen for 2017, slik at dere får et innblikk i aktiviteten i Etiopia og Norge og sammensetningen av det nye styret som ble valgt på årsmøtet. Her er også glimt fra Jentene på Kyststien-arrangementet og vi håper å møte noen av dere også på Skjærgårdssang i Langesund i august. Er det noen som ønsker besøk av oss i Gatefolket, så har vi informasjon også om dette.

Takk for støtte
Vi benytter anledningen til å takke for støtte og mange gode gaver hittil i år. Det varmer ekstra med fast givertjeneste og at jubilanter husker på vårt arbeid! I år er skattefradraget øket til 40.000 kroner, og det er verd å ta med seg for våre givere. Vi ønsker dere alle en riktig god sommer!

Her kan du lese Gateposten_juni_2018