Gatefolkets digitale høstbasar er i gang

Vi håper mange vil gi en utstrakt hånd til vårt arbeid blant gatebarn og skolebarn fra de aller fattigste familiene i Etiopia. Støtt opp om vår digitale høstutlodning! Kjøp lodd med VIPPS nr. 16422 (Gatefolket Norge LODDSALG).

Hvert lodd koster 25,- kroner. Du får ett lodd ekstra for hver hundrelapp. Altså 5 lodd for 100 kroner og 10 lodd for 200 kroner Kjøp lodd med VIPPS nr. 16422 (Gatefolket Norge LODDSALG). Vi registrerer alle loddkjøp fortløpende ut fra dato og klokkeslett som VIPPS registrerer din innbetaling.
Skriv ditt navn og mobilnummer, slik at vi kan nå deg dersom du vinner en gevinst på vår digitale utlodning.

Mange gode formål
Vi har sikret oss en rekke fine gevinster, og håper på et godt resultat. I fjor kom det inn 45.800 kroner, og målet i år er å runde 50.000 kroner.
Gatefolket har i år et totalbudsjett på snaue 1,6 millioner kroner og hver krone vi får inn på høstbasaren hjelper oss nærmere målet om å samle inn dette beløpet, sier ansvarlig for høstbasaren, Mariann Mydland.
Pengene går til ulike prosjekter i Etiopia. Det største bidraget går til drift av vårt kontaktsenter i sentrum av Addis Abeba. Dette senteret er porten inn til flere av våre prosjekter. Videre går midlene til Deborah-senteret, som er en trygg havn for tidligere prostituerte jenter. Vi støtter også opp om senteret for hjemløse barn. Videre bidrar vi med å dekke lønnskostnadene for våre 115 nasjonale medarbeidere i prosjektet.

Gevinstene
Vi vet at mange av våre støttespillere først og fremst ønsker å gi et bidrag uten tanke på om de vinner, men vi syns likevel det er hyggelig.

Hovedgevinsten er en Ipad Mini 64 GB
De øvrige gevinstene er følgende:
2. premie: Gavekort Mester Grønn kr. 500,-
3. premie: Gavekort Mester Grønn kr. 300,-
4. premie: Gavekort Mester Grønn kr. 200,-
5. premie: Julekrybbe. Håndarbeid i tre og ull
6. premie: Strikket dukkesett
7. premie: Strikket dukkesett
8. premie: Kjede med anheng «bobler»
9. premie: Kjede med anheng «fugler»
10. premie. Gavekort Kitch`n 300,-
11. Smidd fisk
12. Tovet gnom
13. Hjemmesydde barneklær
14. Lampe
15. Gavekort XXL verdi 400,-kr
16. Engelsen engel
17. Sjakkspill
18. Brio «bankebrett»

Loddsalget pågår fram til midnatt natt til lørdag 29.oktober.
Alle vinnere blir kontaktet umiddelbart etter trekning lørdag 29.oktober.
Vi håper også du vil dele facebook-arrangementet med dine venner, slik at vi kan nå flest mulig disse dagene. Se gjerne her: https://www.facebook.com/events/552870699976725/?ref=newsfeed