Gatefolket inviterer deg til digital høstutlodning

Gatefolket inviterer igjen til en digital utlodning for å sikre at vårt prosjekt i Etiopia kan fortsette til tross for krevende tider. Pandemien er på ingen måte over i Etiopia, men skolene og våre ungdomshjem og kontaktsentra er i full drift.

Vi håper mange vil gi en utstrakt hånd til vårt arbeid blant gatebarn og skolebarn fra de aller fattigste familiene i Etiopias hovedstad Addis Abeba. Da kan du støtte opp om vår digitale utlodning i perioden 22.-29. oktober, med trekning 30.oktober.  Vi har i år mange fine gevinster, og hovedgevinsten er en Ipad 10,2″, WIFI 64 GB SØLV. Alle vinnere blir kontaktet! Alle som tegner seg som faddere i løpet av uka får 10 lodd i utlodningen.

Hvert lodd koster 25,- kroner. Du får ett lodd ekstra for hver hundrelapp. Altså 5 lodd for 100 kroner og 10 lodd for 200 kroner.  Kjøp lodd med VIPPS nr 16422 (Gatefolket Norge LODDSALG). Vi registrerer alle loddkjøp fortløpende ut fra dato og klokkeslett som VIPPS registrerer din innbetaling.

Skriv ditt navn og mobilnummer,
slik at vi kan nå deg dersom du vinner en gevinst på vår digitale utlodning. Vi legger ut også ut bilder av de ulike gevinstene på vår Facebookside https://www.facebook.com/gatefolket

Hovedgevinsten er altså en Ipad 64 GB. Vinneren vil få tilsendt et gavekort og kan dermed gå til sin lokale butikk og ta ut gevinsten der. Det samme gjelder for gavekortene fra Mester Grønn og Kitch`n. Her er årets gevinster:

 1. Ipad sølv 64GB
 2. Skjærefjøl med pepperbøsse x2
 3. Fuglehus rundt
 4. Fuglehus kirke
 5. Gavekort Mester Grønn 400kr
 6. Portabel spyler
 7. Liten svart tursekk med termoflaske
 8. Bok «dette er dagen»
 9. 2 stk led kubbelys
 10. Grafisk bilde – snøfokk
 11. Strikkevotter og strikkesokker
 12. Småbarnsklær hjemmesydd str 2-3 år
 13. Nøtteknekker
 14. Treleke – bil x2
 15. Treleke – fly
 16. Treleke – båt
 17. Ullpledd
 18. Gavekort Kitch`n 400kr
 19. Vi håper også du vil dele facebook-innlegget med dine venner, slik at vi kan nå flest mulig disse dagene. Vi benytter anledningen til å takke alle som har bidratt med gevinster!

Satser sterkt på utdanning
Gatefolket driver et lite, men viktig arbeid i landets hovedstad.  Utdanning er helt avgjørende for et lands utvikling. Derfor har vi satset sterkt på å hjelpe barn fra de aller fattigste familiene med skolegang.  Dermed forhindrer vi også at flere barn blir gatebarn. Over 1100 barn går nå på skole i regi av vår samarbeidspartner Bright Star. Gatefolket betaler for 570 av disse barna for gjennom en fadderordning som mange i Norge deltar i.

Fra gateliv til framtidstro
Gatefolket har i tillegg konsentrert sin støtte til et kontaktsenter der unger og ungdom som lever og bor på gata kan komme flere ganger i uka og få mat, klær, dusj, undervisning og ikke minst kjærlighet og tro på at de kan få en bedre framtid. Flere av ungdommene blir også hjulpet tilbake til sine hjemsteder rundt om i landet, der de blir gjenforent med familiene sine.
Gatefolket støtter også et hjem der tidligere prostituerte jenter får hjelp til et verdig liv og et anstendig levebrød.
Selv om korona-pandemien har vært utfordrende for mange i Norge er det likevel mange som har solid økonomi og som kanskje kan bidra. Derfor håper vi på et godt loddsalg, slik at vi kan opprettholde aktiviteten. Alt arbeid i Norge drives på frivillig basis, og 95 prosent av alt som samles inn går direkte til Etiopia. Årets budsjett er på 1,5 millioner kroner.

Kr. 25,- pr lodd: VIPPS 16422 Gatefolket Norge- loddsalg.  Et bonuslodd for hver hundrelapp du støtter med. Husk navn og tlf nummer. Loddsalget avsluttes ved midnatt natt til lørdag 30.oktober. Alle vinnere blir kontaktet umiddelbart etter trekning lørdag 30.oktober.