Firma-støtte til nye nettsider

Hann med barnaGatefolket presenterer her sine nye og nettsider. Sidene er produsert i samarbeid med mediebyrået Enklere Valg på Kolbotn utenfor Oslo.  

-Vi håper å finansiere våre nye nettsider gjennom sponsoravtaler med firmaer rundt om i landet. Vi har allerede fått løfte fra noen selskaper og håper minst 15 selskaper kan være med oss på dette, sier sponsoransvarlig i Gatefolket, Georg Raddum. Et eventuelt overskudd på drift av nettsidene vil gå til de ulike prosjektene i Etiopia.

Mediebyrået blir en av våre sponsorer ved at de produserer nye nettsider til en svært rimelig pris, og i tillegg også gir oss gunstig avtale på web-hotell og support. De nye nettsidene vil fungere like godt på mobil og nettbrett som på PC og Mac.

-Vi ber om et beskjedent minstebeløp på 2000,- kroner i året for å få firmalogo med link til egen nettside på de nye nettsidene til gatefolket.no. Logoene til samarbeidspartnerne blir godt synlig på forsiden. Kan du tenke deg å bidra tar du kontakt, sier  sponsoransvarlig Georg Raddum, som  treffes på epost: rgraddum@online.no og telefon 976 65 548.