Et varmt og hjertelig gjensyn

Bildet: En varm takk fra Gizachew Ayka til Inger-Helene Ellefsæter for hennes informasjonsopplegg om gatebarn-arbeidet i Addis Abeba.

15.07.10 Ungdommene som i jule- og nyttårshelga besøkte Win Souls for God sitt arbeid i Addis Abeba fikk et hjertelig gjensyn med gatebarnlederne Gizachew, Alex, Tariku og Admassu på Fangekasa Bibelcamp i Aremark i kveld.

Inger-Helene Ellefsæter har arbeidet i mange timer med å lage et lysbildeshow fra ungdomsturen med tanke på å presentere både turen og arbeidet i Etiopia på en god måte. Det lyktes hun godt med, og Gizachew Ayka var imponert over at Inger-Helene brakte glimt fra alle deler av prosjektet.

Inger Helene har tidligere i år besøkt flere lag, foreninger og menigheter med et informasjonsopplegg etter den sterke opplevelsen hun og de andre deltakerne fikk under turen til Etiopia. v

Mange av ungdommene som deltok på turen til Etiopia er deltakere på årets Fangekasa Ung bibelcamp denne uka. I kveld var også hovedlederne på turen, Inger Oline Hovland og Eileen Mingeødegaard tilstede på Fangekasa.

Tidligere i kveld var Gizachew Ayka hovedtaler på kveldsmøtet, der om lag 250 personer var tilstede i den flotte møtehallen i Aremark. Her oppfordret han sterkt ungdom til å ta et bevisst valg for å følge Jesus i sin hverdag.  Å velge Jesus i sitt liv er det viktigste valget en ungdom kan gjøre, sa han. Gizachew Ayka er på bibelcampen i Aremark i forbindelse med kampanjen ”Mission Back”, og er i denne sammenhengen utsending fra Misjonssambandets samarbeidskirke i Etiopia, Mekane Yesu kirken. Denne kirken har om lag 5 millioner medlemmer.

Bildet: Ungdommer og turledere samlet på podiet til amharisk sang og et hjertelig møte med gatebarnlederne og Mission Back gruppa som denne uka er på Fangekasa i Aremark.