-Et samarbeid med mening

Gatefolkets styre og ledelsen i Jentene på Kyststien i Stavern i Vestfold er enig om et fortsatt samarbeid for å hjelpe gatebarn i Etiopia til utdanning og et verdig liv. Jentene på Kyststien blir en solid sponsor for gatebarn-arbeidet i Etiopia.

Gatefolkets styre møtte Kristin Hammer Anvik og Sigmund Anvik på Anvik gård nylig for å diskutere et videre samarbeid. Begge parter ser samarbeidet som viktig. Initiativtagerne bak arrangementet Jentene på Kyststien vil gjerne generere noe av sitt overskudd til et veldedig prosjekt, og har de siste tre årene valgt å støtte gatebarn i Etiopias hovedstad Addis Abeba.
-Dette er et samarbeid som gir mening, understreker Kristin og Sigmund, som med egne øyne fikk se prosjektarbeidet i fjor høst.
Støtten skjer gjennom Gatefolkets fadderordning som sikrer de aller fattigste barna i byen gratis skoleplass og helsestell for barna og deres familier. Videre gis det støtte til et kontaktsenter som er porten inn til et verdig liv for unge mennesker som har havnet på gata.

4.juni arrangeres «Jentene på Kyststien»
for 10. gang. 3000 kvinner i alle aldre går den flotte kyststien fra Stavern sentrum til Anvik gård, en strekning på ca 10 kilometer. På Anvik gård venter en stor rekebuffet og et hyggelig sosialt program.
Gatefolket skal i år stå for kaffe- og vaffelsalg og i tillegg selge sitterunderlag med logoen til Jentene på Kyststien. Alle inntekter av dette salget går uavkortet til gatebarn-arbeidet i Etiopia. Gatefolkets utsendte vil også oppfordre deltakerne på arrangementet å gi et barn muligheten for skolegang. Alle som ønsker får sitt personlige fadderbarn og betaler kun 1.100 kroner for ett års skolegang og helsestell.

-Vi har mange barn som står utenfor skoleporten og banker på. Vi håper sammen med Jentene på Kyststien å gi flere barn muligheter for utdanning og et verdig liv, sier fadderansvarlig i Gatefolket, Inger Oline Opsahl Hovland.

Dersom noen av våre støttespillere ønsker å bidra med kaffe-og vaffelsalg på Anvik gård den 4.juni setter vi stor pris dette, sier styreleder Odd Borgestrand og de øvrige styremedlemmene i Gatefolket. Kontaktinformasjon finner dere her

Vi oppfordrer alle damer å melde seg på den flotte turen mellom Stavern og Anvik gård den 4.juni. Det er en flott opplevelse. Les mer om Jentene på Kyststien her