Bli med på festmiddag med våre partnere

Gatefolket vil gjerne invitere våre norske faddere og andre støttespillere til en festkveld lørdag 28.september på idylliske Sauevika leirsted på Hvaler.

Leirstedet åpner for norske gjester fra kl. 15.00 på lørdag. Det er en to minutters båttur fra parkeringsplassen ved Kjellvika på Spjærøy, til Sauevika. Båten vil gå kontinuerlig etter behov lørdag ettermiddag og kveld.Vi ser når folk kommer til brygga, og dere vil bli hentet umiddelbart.  Ved ankomst vil dere få en omvisning på leirstedet og vi håper på fint høstvær, der dere gjerne kan ta en tur i områdene rundt. Faktisk kan dere gå helt til «Amerika» om dere vil.

Vi inviterer til en tre-retters festmiddag og hyggelig samvær lørdag kveld kl.19.00. Lørdagsgjester betaler kr. 300,- og i tillegg blir det anledning til å gi en gave til gatebarn-arbeidet.  (bildet er et illustrasjonsfoto)

Sauevika har begrenset antall overnattingsplasser og alle rom er dessverre allerede fylt opp. Til arrangementet på lørdag er det imidlertid god plass. Vi tror dette blir en minnerik kveld, og håper du har anledning til å komme.
Trenger du ytterligere opplysninger kan sende en epost til post@gatefolket, eller ringe Sidsel Bjørnstad på tlf 911 95 767

PÅMELDING:
Det er viktig at du melder deg på av hensyn til serveringen. Send en epost til post@gatefolket.no eller send SMS til Sidsel Bjørnstad 911 95 767 der du oppgir eget navn og antall deltakere. Betaling skjer ved ankomst Sauevika.

Mer om Sauevika og hvordan du kommer deg dit ved å lese her: https://www.normisjon.no/ostfold/sauevika/