Arne er vår nye regnskapsfører

Bildet: Arne Brokhaug er ny regnskapsfører i Gatefolket, Her sammen med kona Anne-Brit i møte med fadderbarnet sitt i Etiopia.

Arne Brokhaug fra Svinndal i Østfold blir Gatefolkets nye regnskapsfører. Han overtar etter Lars Otto Hammer som har bedt seg fritatt av helsemessige årsaker.

Vi er glad for at Lars Otto likevel har sagt ja til å fortsette som styremedlem. Han har stor innsikt i, og engasjement for prosjektet, og har også fått anledning til å se arbeidet på nært hold under en reise til Etiopia. Lars-Otto har fulgt Gatefolket siden starten, og har sammen med kona Inger-Lisbeth også tatt ansvar for fadderbarn.

Arne Brokhaug
er utdannet bedriftsøkonom og er utvilsomt en mann som har god kompetanse på sitt område. Da han ble spurt om å ta over oppgaven som regnskapsfører sa han umiddelbart ja, og det er vi svært takknemlig for. Arne har også fulgt arbeidet vårt gjennom mange år. Han har sammen med kona Anne-Brit sett arbeidet på nært hold i forbindelse med prosjektets 20 års jubileum.
Vi ønsker Arne velkommen inn som frivillig medarbeider og håper på et nært og godt samarbeid.

Kjellaug Sælen ved regnskapskontoret Ecit Ski fortsetter som vår revisor, også hun som frivillig medarbeider. Alt arbeid i Gatefolket i Norge er basert på frivillig innsats, og derfor er våre administrasjonskostnader i Norge nede på om lag 5 prosent.