157 skolebarn uten fadder

29.04.13: 157 av barna som går i barnehage eller skole i regi av Hope for Children/Win Souls for God mangler personlig fadder. Nå oppfordrer lederne i gatebarnprosjektet i Addis Abeba oss om å hjelpe dem til å skaffe faddere.

 

Bildet: Benedicte Minge Vestby fra Sarpsborg møtte sitt fadderbarn Habtewold Habtamu i Addis Abeba forrige uke. Det ble et hjertelig møte.

Vi i Gatefolket i Norge er den største bidragsyteren med personlige faddere. Våre norske støttespillere bidrar i dag med fadderskap til 332 barn, og dermed dekker vi skole- og helsekostnadene for nesten en tredel av alle barna i prosjektet. Også vi i Gatefolket i Norge har fem barn uten personlig fadder. Lederne i prosjektet ber oss innstendig om å ta minst 20 nye i løpet av våren.

 

Styret i Gatefolket har nå åpnet for en ordning der studenter og andre som ønsker det kan inngå avtale om å betale 100 kroner i måneden i 10 måneder i året for sitt fadderbarn. Det koster bare 1000 kroner i året å gi et barn en sjanse i Etiopia. Kontakt oss på  post@gatefolket.no så ordner vi sammen en avtale for å forhindre at barn fra de fattigste hjemmene i Addis Abeba blir gatebarn. Du kan hjelpe oss til å realisere at de blir skolebarn og ikke gatebarn.