Ekstra jubileumskonsert for Curt og Roland

Et halvt år før den store jubileumskonserten med sanger av sangevangelistene Curt & Roland er konserten i Sarpsborg scene 9.mai kl. 18.00 nå helt utsolgt. Nå settes det opp en ekstrakonsert samme kveld kl. 20.45

-Billettsalget for ekstrakonserten er allerede i gang, forteller den alltid så entusiastiske Gatefolket-vennen Joar Kristiansen, som er initiativtaker til jubileumsmarkeringen. Konsertene arrangeres samme dag som Roland Lundgren feirer sin 75 års dag.

Samme uke er det dessuten 55 år siden Curt & Roland startet opp sin karriere, og samme uke fyller Curt Petersen sin sønn, Niclas, 50 år. Curt gikk bort i 2009 etter 10 år med kreft.

Gjesteartister-Vi gleder oss over at Trygve Skaug har sagt ja til å bli med som gjesteartist. Det blir også gjesteartister fra Sverige, nemlig Hanna & Alexandra, og dette vil garantert bli en flott kveld for alle som har anledning til å komme til Sarpsborg 9.mai, sier Kristiansen.

Quality Hotell og Badeland i Sarpsborg har spesialtilbud helgen 8.-10.mai 2020. Ta kontakt og oppgi «Curt & Roland». På hotellet bor hele familien til Curt & Roland, forteller Kristiansen.

Ildsjeler
Kristiansen er en av ildsjelene bak mannfolk-klubben «Bålgjengen». I Bålgjengen er det et femtitalls mannfolk fra Sarpsborg-distriktet med ulik bakgrunn som samles rundt bålet med jevne mellomrom.  Her er også styremedlem i Gatefolket, Tore Bjørnstad, aktivt med. Det var den samme gjengen som støttet opp om jubileumskonsertene for Arnold Børud. Disse konsertene ga et overskudd på 200.000 kroner i jubileumsgave til gatebarnprosjektet i Etiopia i forbindelse med prosjektets 20 års markering i 2017.
3.desember er nettopp Roland Lundgren gjest i Sarpsborg når Bålgjengen samles rundt bålet i Trøsken utenfor Sarpsborg. Dette er et lukket arrangement, kun for Bålgjengens medlemmer.

KJØP BILLETTER  til ekstrakonserten HER:
De beste plassene går alltid først, og du kan sikre deg plass ved å gå inn på hjemmesiden til Sarpsborg Scene:  http://bit.ly/curtroland-ekstra

Samtlige utgifter til jubileumskonserten blir dekket av første konsert, og det betyr at alle billettinntekter fra ekstrakonserten går uavkortet til Gatefolket og videre rett ut til prosjektet i Etiopia.
-Billettene koster 375,- kroner inkludert avgift, og dette bør være en flott julegave også, mener Joar Kristiansen.